Direct online reserveren

Faciliteiten

Dierenweide
Henk & Annie (pony's), Bertus (bok), Betsie (varken), Bennie & Marije (kippen) vinden het erg leuk als jullie even komen buurten en ons een kriebel over ons hoofd geven. Wat lekkers vinden ze natuurlijk heeeeerlijk, alleen willen we niet dat ze te dik worden. Daarom worden ze op vaste tijden gevoerd door ons. Heb je wat lekker voor ze zoals: oud brood, groente of fruit? Dan kunt u dat bij de receptie inleveren, dan zorgen wij ervoor dat ze jullie lekkers krijgen.

Speeltuin
Wij beschikken over 2 speeltuinen op de camping. De kleine speeltuin ligt gelegen bij ons zon-terras, onze grote speeltuin ligt gelegen op het Trekkersveld.

Zwembad
Het zwembad is in het zomerseizoen geopend van 09:00 - 21:00 uur. Het zwembad bestaat uit een diep bad van 120 cm en een kinderbad van 50 cm diep. Naast het zwembad staat het sanitair gebouw met douches en toiletten.

Wifi
U kunt gratis gebruik maken van Wifi op de hele camping.

Kantine
Elke dag geopend van 10:30 - 24:00 uur (in hoogseizoen, overige tijden worden vermeld op kantinedeur).

Animatie
Het gehele seizoen organiseren wij voor zowel de kids als voor volwassen een volledig animatie programma. Bekijk onze agenda met al onze activiteiten.

Ballenbak
Op 'de Delle' hebben wij een ballenbak met een glijbaan voor kinderen tot 12 jaar.

Manege
Bij onze camping hebben wij een manege, kijk voor meer informatie onder het kopje manege of loop even de receptie binnen voor vragen.

Jeu de boules
Op het Rinusveld hebben wij een mooie jeu de boules baan om ontspannen een potje met elkaar te spelen.

Contactgegevens