Direct online reserveren

Wie zijn wij

Hoe het begon...
In 1970 begon de Heksenlaak met een kleinschalige groepsaccommodatie op de deel van hun toenmalige boerderij. Zodra de melkkoeien in het voorjaar naar buiten gingen, het weiland in, waren school- en scoutinggroepen welkom op het boerenbedrijf. De deel werd dan het domein van de kinderen, om te slapen en te spelen.
Langzaam maar zeker groeide de camping. Stacaravans en chalets leverden een vast en trouw publiek op. Het aantal plaatsen op de camping is inmiddels uitgegroeid naar 110 vaste plaatsen en honderd toeristenplaatsen. En die zijn momenteel zo goed als allemaal bezet.

Wilco en Annemiek runnen samen de Heksenlaak met een gezellige camping, een mooi horecabedrijf en een manege.

Wilco van Dijk is opgegroeid in Harskamp en runde samen met zijn vader een (in-export) tractorhandel. Daarnaast heeft Wilco jarenlang op diverse campings, caravans geplaatst en zo zijn ervaring opgedaan. Tegenwoordig heeft hij de regie in eigen handen op zijn eigen camping en heeft hij ook op de Heksenlaak al meer dan 100 caravans zelf geplaatst.

Wilco & Annemiek
Dominique
Beaudi
Familie Udink

Annemiek van Dijk is geboren en getogen op de Heksenlaak. Van kinds af aan helpt ze al mee in het familiebedrijf van haar ouders. Annemiek heeft voor haar overname veel gewerkt in de paardensport. Zo heeft ze veel paarden opgeleid en getraind, daarnaast gaf ze bij verschillende verenigingen in de buurt instructie. Toen Annemiek moeder is geworden van haar 2 dochters heeft ze een punt gezet achter deze carriere en heeft ze zich gericht op de Heksenlaak. Zo heeft ze in 2007 met haar man het bedrijf volledig overgenomen. Tegenwoordig zie je Annemiek veelal op de receptie en de horeca.

Dominique is de oudste dochter, opgegroeid op de Heksenlaak en werkt mee in het familiebedrijf. Ze heeft de regie over manege en werkt daarbij in de horeca van de Heksenlaak. Van kind af aan verzorgt en rijdt Dominique haar eigen paarden en heeft ze met deze ervaringen, eind 2018 de manege verder voortgezet. Naast haar werk in het familiebedrijf is ze lerares op een basisschool in de buurt.

Beaudi, de jongste dochter, is ook opgegroeid op de Heksenlaak. Beaudi is schoonheidsspecialiste en is bezig met de opleiding accountantcy, Inmiddels is ze werkzaam accountantskantoor. Achter de schermen is Beaudi aan het werk met de administratie van de Heksenlaak.

Al geruime tijd worden we bijgestaan door Ronnie en Joke Udink, Ronnie is jaren bedrijfsleider geweest bij een bouwcentrum en is onze technische man en kom je veelal op de camping tegen en Joke heeft jaren gewerkt bij een dierenspeciaalzaak en haar ziet u regelmatig op de receptie en in de horeca.

Kortom... een fijn team die samen de Heksenlaak willen laten groeien.

Contactgegevens